ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 08:47:18 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


I Jornada Imfermera del Baix Llobregat Litoral
Sant Boi va aplegar professionals del sector per parlar sobre els nous reptes de la professió

11/05/2008

Cal Ninyo va acollir aquest dimecres, dia 5 de novembre, la I Jornada Imfermera Baix Llobregat Litoral, amb el lema "Nous requeriments, nous reptes, noves respostes".

Professionals del món de la imfermeria dels municipis del Baix Llobregat Litoral es van aplegar a Sant Boi per parlar sobre el rol actual de la seva professió, compartir experiències i analitzar les millors respectes per als nous reptes plantejats per la societat actual.

Al programa de la jornada hi havia una "taula d'experiències". L'Ajuntament de Sant Boi hi va presentar el projecte "Equip 3 de prevenció", un programa de prevenció del consum de drogodependències que compta amb la col·laboració de professionals de la policia, la imfermeria i els serveis socials.

Durant la jornada es va presentar el Pla d'Innovació d'Atenció Primària i Salut Comunitària de l'Institut Català de la Salut, que comportarà un replantejament sustancial del sistema sanitari català.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades