ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 09:24:04 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'educació en família, el gran repte de l'Escola Municipal de Mares i Pares
Al novembre tindrà lloc un curs sobre navegació segura a Internet

11/10/2008

L'àmbit familiar té especial rellevància en l'educació. Per això, des de fa 14 anys, l'Escola Municipal de Mares i Pares facilita espais de diàleg, intercanvi d'experiències i orientació professional.

Cada edició avança més en aquests objectius. La programació d'enguany ho fa per mitjà de la incorporació de noves metodologies que suscitin la participació de les famílies. Es tracta de sessions conjuntes amb els infants i de tallers d'escenificació teatral.

També s'amplien continguts amb activitats formatives que tracten aspectes relacionats amb les diferents etapes educatives, la prevenció de les drogodependències, la navegació segura a Internet, què i com respondre sobre sexe o com ajudar en els conflictes personals i de relació.

Aquest curs inclou també formació de creació de pàgines web per a les Associacions de Mares i Pares d'Alumnes (AMPAS) amb l'objectiu de fomentar-ne la relació amb la comunitat educativa i amb la ciutadania.

Curs sobre navegació segura a Internet

Aquest mes de novembre es portarà a terme el curs sobre navegació segura a Internet. Les sessions formatives tindran lloc els dimarts 18 i 25 de novembre i el 2 de desembre, de 19 a 20.30 hores, a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer (c. Baldiri Aleu, 6-8). Les inscripcions s'han de portar a terme una setmana abans de l'inici del curs. Es poden fer via telefònica (al 93 635 12 12), per Internet (a www.santboi.cat) o de forma presencial (a l'Oficina Municipal d'Atenció al Públic a la plaça de l'Ajuntament, 1).


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades