ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 09:25:56 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi té 8 nous contenidors de recollida de roba usada
L'acord entre l'Ajuntament i la cooperativa Roba Amiga ha permès ampliar la recollida selectiva

11/19/2008

L'Ajuntament de Sant Boi i la cooperativa Roba Amiga han acordat ampliar el programa de recollida selectiva de roba usada i residu tèxtil, mitjançant la instal·lació de 8 nous contenidors. L'objectiu del programa Roba Amiga, en funcionament a la ciutat des de 2002, és augmentar la quantiat de roba usada i crear nous llocs de treball.

L'acte de presentació del programa ha tingut lloc aquest dimarts, 18 de novembre, a l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, on hi ha ubicat un dels contenidors, amb la participació de l'alcalde de Sant Boi, Jaume Bosch, i de la directora de Roba Amiga, Àgata Soler-Roig.

Amb la implantació dels nous contenidors es preveu que els recollides de roba usada a Sant Boi augmentin al llarg del 2009 fins arribar a les 150 tones, tot contribuint a reduir el residu tèxtil i promoure la inserció laboral de persones en risc d'exclusió.

Roba Amiga és un programa de recollida selectiva de roba usada, gestionat per empreses d'inserció laboral i amb presència a més de 250 municipis de tot Catalunya, mitjançant una xarxa de prop de 900 contenidors i una vintena de botigues de roba de segona mà, de qualitat i baix cost. A Sant Boi el programa està desenvolupat per l'entitat Recibaix Empresa d'Inserció, S.L.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades