ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 09:19:55 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'estand de l'Ajuntament a la Fira de la Puríssima surt enguany al carrer
11/22/2008

L'exposició de l'Ajuntament a la Fira de la Puríssima no serà enguany a un espai tancat. Les persones que facin el recorregut del certamen trobaran al seu pas els expositors a l'entorn del parc de la Muntanyeta.

Els elements expositius són cinc estructures en forma de cub on, amb imatge i text, s'informa sobre diferents aspectes de l'actualitat de la ciutat. Amb el nom de "Sant Boi Actiu" es presenten els temes d'ocupació, comerç i nous emprenedors. A "Sant Boi t'inclou" s'expliquen els projectes socials, entre els quals destaca el Pla local d'inclusió i cohesió social (PLICS). A "Sant Boi creix" s'exposen les principals obres que s'han portat a terme darrerament al municipi i els projectes de futur: entre ells destaca l'eix estratègic "Salut mental comunitària", amb la nova "marca" de salut mental i la participació en la Marató de TV3 sobre malalties mentals greus. A "Sant Boi ciutat educadora" s'aborda, de manera interactiva el concepte d'educació entès en un sentit ampli i transversal. I a "Sant Boi cultura i natura" es mostra el patrimoni local, tant l'històric com el natural (la nova passarel·la del riu, Can Dimoni, el Museu , la Torre del Benviure).

Els expositors estan a l'entorn del Parc de la Muntanyeta (tres d'ells, a prop de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, un a prop del sector comercial d'automoció i un altre a prop de la plaça de l'Agricultura).

La història del cinema i vídeo "Un any, passem comptes""

La Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer acollirà durant els tres dies del certamen una exposició sobre la història del cinema a Sant Boi, amb motiu de la propera inauguració de les sales de cinema que es construeixen al carrer de Jaume I. Les persones que visitin aquest espai podran veure cartells anunciadors de les pel·lícules que s'estrenaven a la ciutat (com ara "La túnica sagrada", la primera producció en CinemaScope feta a la ciutat coincidint amb la Festa Major de 1955). També a la biblioteca es projectarà el vídeo "Un any, passem comptes", amb un balanç del primer any del programa de govern de l'Ajuntament de Sant Boi.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades