ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 08:24:58 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Ple municipal de novembre
11/18/2008

L'Ajuntament de Sant Boi ha celebrat aquest dilluns el Ple municipal del mes de novembre. Aquest és el resum informatiu sobre els principals punts tractats a la sessió.

Nissan

Mitjançant una moció, l'Ajuntament insta la direcció de l'empresa multinacional Nissan a reconsiderar la seva intenció de portar endavant un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO). També es demana al govern de la Generalitat que no autoritzi els acomiadaments i que exigeixi a l'empresa un pla industrial de futur.

Escalfament de la Terra

L'Ajuntament es compromet a reduir en un 20%, d'aquí a l'any 2020, les seves emissions de C02, mitjançant la posada en pràctica d'un Pla d'Acció d'Energia Sostenible que s'aprovarà en el termini màxim d'un any. D'aquesta manera, Sant Boi fa seus els objectius de la Comissió Europea contra l'escalfament de la Terra.

Armes nuclears

Aquesta moció mostra el rebuig de l'Ajuntament de Sant Boi contra les armes nuclears i dóna suport a la xarxa internacional Alcaldes per la Pau, que lideren els primers edils d'Hiroshima i Nagasaki. L'Ajuntament de Sant Boi ha iniciat els tràmits per formar-ne part. L'objectiu de la xarxa és l'abolició total de les armes nuclears abans de l'any 2020.

Injúries contra la corona

L'Ajuntament demana al Parlament espanyol modificacions legals perquè no figurin els tipus delictius "injúries contra la corona" i "ultratges a Espanya".

Manifest contra la violència envers les dones

Sant Boi s'adhereix al manifest elaborat a Catalunya amb motiu de la celebra del Dia internacional contra la violència envers les dones. El text l'ha fet l'Institut Català de la Dona amb la col·laboració de les diputacions de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona, l'Associació Catalana de Municipis i Comarques i la Federació de Municipis de Catalunya.

Defensa de les finances locals davant els pressupostos de l'Estat

Aquesta moció rebutja que el projecte de Pressupostos Generals de l'Estat per a 2009 proposi la congelació de les transferències estatals als ajuntaments. Es demana que aquestes transparències creixin com a mínim el valor previst de l'IPC interanual. També es demana més capacitat d'endeutament per als ajuntaments per poder fer front als seus compromisos d'inversió malgrat la crisi econòmica.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades