ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 09:31:11 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


La Fira de la Puríssima s'inaugurarà el 6 de desembre
L'acte tindrà lloc a les 12 del migdia, davant la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer

12/01/2008

L'alcalde de Sant Boi, Jaume Bosch, acompanyat pels regidors i regidores de l'Ajuntament, inaugurarà la 62a edició de la Fira de la Puríssima el dissabte, 6 de desembre, a les 12 hores. Els parlaments oficials tindran lloc al parc de la Muntanyeta, davant la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer (carrer de Baldiri Aleu 6-8).

Durant els tres dies de la celebració, del 6 al 8 de desembre, a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer s'hi podrà veure una exposició sobre la història del cinema a Sant Boi, amb motiu de la propera inauguració de les sales de cine que s'estan construint carrer Jaume I. Les persones que la visitin hi trobaran alguns dels cartells que anunciaven l'estrena de pel·lícules a la localitat (com La túnica Sagrada, la primera producció en CinemaScope que es va fer a la ciutat coincidint amb la festa major de 1955).

"Un any, passem comptes"

A la sala d'actes de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer es projectarà el vídeo "Un any, passem comptes" amb el balanç dels primers mesos d'aplicació del pla d'actuació municipal (PAM) i l'exposició de les principals prioritats de la política municipal en el futur immediat.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades