ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 02:12:50 AM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'Ajuntament crea el centre especial de treball Igualssom
La nova empresa ocupa persones amb discapacitat psíquica o malaltia mental

12/02/2008

L'empresa municipal CORESSA, de Sant Boi, posa en funcionament aquest mes, al polígon industrial ProLogis Park, el Centre Especial de Treball Igualssom (CET). La plantilla està formada majoritàriament per persones amb discapacitat psíquica o afectades per trastorn mental. La seva primera tasca serà, aquesta mateixa setmana, la distribució del butlletí municipal Viure Sant Boi del mes de desembre i el programa oficial de la Fira de la Puríssima.

Els CET són empreses en les quals un mínim del 70% de treballadors i treballadores tenen algun tipus de discapacitat. Aquestes emprese, amb el suport de la Generalitat de Catalunya, tenen com a objectiu la integració de persones amb discapacitat o afectades d'un trastorn mental en un règim de treball ordinari remunerat.

L'activitat d'Igualssom se centrarà inicialment en tasques de manipulat, tramesa, repartiment i embustiament de material informatiu i publicitari i la realització de muntatges auxiliars per a la indústria (envasatge de productes de cosmètica, manipulat de caixes, etc). Més endavant també s'hi faran feines de cultiu agrícola (bolets) i de neteja.

La plantilla inicial del centre especial de treball Igualssom està formada per onze persones, vuit d'elles amb reconeixement de disminució.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades