ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 08:58:25 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Una festa popular obrirà l'accés al riu des del nucli antic
Tindrà lloc el dilluns al matí a l'avinguda de Maria Girona

12/05/2008

El matí del 8 de desembre, una festa ciutadana celebrarà que entra en servei la passarel·la que connecta el nucli antic de Sant Boi amb el riu. El nou accés permetrà anar a peu o amb bicicleta des de davant de les Termes Romanes fins a la riba dreta del riu, per on es podrà passejar, tant en direcció cap al Prat com cap a Santa Coloma de Cervelló per una xarxa de camins i ponts que creuen la riera Bertran i el canal de la Dreta. També es podrà gaudir de l'espai natural de darrere l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat, que s'ha replantat amb vegetació autòctona dins el projecte de recuperació del riu. La vorera de l'avinguda de Maria Girona, de l'estació a la passarel·la, s'ha condicionat perquè arribar-hi sigui més fàcil i segur.

Celebració popular

A més de l'acte institucional, l'acabament de l'obra es festejarà amb activitats obertes a tothom sota el lema "Recuperm el riu, recuperem la història".

Al riu es podrà participar en l'anellament científic d'aus a càrrec de la Societat Catalana d'Ornitologia, en els tallers d'analítica d'aigua de l'associació de defensa del medi ambient Prodema i en els cursets per fer el manteniment de bicicletes amb Bici Baix. A l'avinguda de Maria Girona hi haurà tabalada a càrrec de la Federació Els Garrofers, cercavila amb personatges de la història local i aperitiu popular.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades