ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 09:30:48 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


"Trencant motllos": jornades sobre discapacitat i ocupació
12/05/2008

L'alcalde de Sant Boi, Jaume Bosch, la directora general d'Igualtat d'Oportunitats en el Treball, Sara Berbel, i la presidenta de la federació ECOM, María José Vázquez, han clos aquest divendres les jornades "Trencant motllos". Durant dos dies, més de 200 professionals han analitzat com afecta la discapacitat a les competències d'un treballador o una treballadora i han parlat sobre els suports, les modificacions o les adaptacions que es poden fer per millorar les seves possibilitats de trobar feina.

Les jornades "Trencant motllos" han estat organitzades per diferents organismes que treballen en el camp de les discapacitats: ACAPPS (discapacitat auditiva), ACTES (discapacitat física), AMMFEINA (malaltia mental), ECOM (discapacitat física) i Fundosa Consulting (discapacitat visual), amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Boi i Incorpora (Obra Social de La Caixa). Un dels objectius de les jornades era enfortir les mútues relacions entre aquests organismes.

Sant Boi ha acollit aquestes jornades com a ciutat capdavantera en polítiques actives per a les persones amb discapacitat i les persones amb malaltia mental, en especial pel que fa a la creació de llocs de treball, mitjançant una estreta col·laboració amb múltiples col·lectius i entitats del sector i amb les empreses que faciliten la inserció laboral d'aquests col·lectius.

Les jornades "Trencant motllos" han tingut lloc a Can Massallera (dijous) i a l'equipament municipal de L'Olivera (divendres).


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades