ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 09:05:16 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi pels drets humans
Lectura pública dels articles de la Declaració Universal dels Drets Humans

12/11/2008

Sant Boi es va sumar aquest dimecres, dia 10 de desembre, a la commemoració del 60è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans . Una trentena de ciutadans i ciutadanes van llegir a la plaça de l'Ajuntament, els trenta articles d'aquest text fonamental en la història de la humanitat.

Entre les persones que van llegir aquests articles hi va haver María del Rosario Vásquez Sepúlveda, coordinadora de la Campaña Colombiana contra Minas, i Ali Salem Tamek, sindicalista i activista per la independència del Sàhara occidental.

La resta van ser alumnes i professors de centres educatius de la població, mestresses de casa, mossos d'esquadra i policies locals, ciutadans de Sant Boi nascuts a altres països, representants d'ONG de la ciutat, membres d'entitats esportives i culturals, sindicalistes locals, regidors, regidores i el síndic de Greuges de Sant Boi.

Representants d'Amnistia Internacional van llegir, a continuació de cada article, textos que denuncien una situació real de vulneració del dret humà corresponent (per exemple, la represió de les manifestacions en favor de la democràcia a Myanmar com a vulneració del dret a la llibertat sense distincions basades en la raça, el color, l'idioma, la religió o l'opinió política -article 2- i les conseqüències de la construcció d'un mur de separació a l'interior de Cisjordània per part del govern israelià com a vulneració del dret a la lliure circulació de persones -article 13-).

Amnistia Internacional organitza aquest acte, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Boi.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades