ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 09:00:40 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Inserció social i laboral de les persones amb discapacitats
Cinc entitats reconeixen la tasca de l'Ajuntament en aquest àmbit

12/11/2008

L'Ajuntament de Sant Boi ha rebut una menció especial en el lliurament de reconeixements que atorguen diferents organismes que treballen en el camp de les discapacitats: ACAPPS (discapacitat auditiva), ACTES (discapacitat física), AMMFEINA (malaltia mental), ECOM (discapacitat física) i Fundosa Consulting (discapacitat visual). La menció reconeix l'esforç realitzat per l'Ajuntament de Sant Boi a favor de la inserció laboral i social de les persones amb discapacitats. A més de l'Ajuntament de Sant Boi, s'ha premiat la trajectòria de TV3, TMB, Repsol i l'Agrupació Tèxtil FAGEPI.

El lliurament de la menció va tenir lloc el divendres, 5 de desembre, a L'Hotel El Castell, en l'acte de clausura de les jornades "Trencant motllos".

Trencant motllos

En les jornades "Trencant motllos", que van tenir lloc el 4 i 5 de desembre, als equipaments municipals Can Massallera i L'Olivera, més de 200 professionals van analitzar com afecta la discapacitat a les competències d'un treballador o una treballadora i van parlar sobre els suports, les modificacions o les adaptacions que es poden fer per millorar les seves possibilitats de trobar feina.

Sant Boi va acollir aquestes jornades com a ciutat capdavantera en polítiques actives per a les persones amb discapacitat i les persones amb malaltia mental, en especial pel que fa a la creació de llocs de treball, mitjançant una estreta col·laboració amb múltiples col·lectius i entitats del sector i amb les empreses que faciliten la inserció laboral d'aquests col·lectius.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades