ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 08:46:07 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Formació del personal de la nova terminal de l'aeroport
Signat un protocol de col·laboració entre AENA, la Generalitat i cinc ajuntaments

12/11/2008

AENA, els departaments de Treball i Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya i els ajuntaments del Delta del Llobregat (Sant Boi, Viladecans, Gavà, Castelldefels i El Prat) han signat aquest dimecres un protocol de col·laboració per a la formació i la contractació del personal que treballarà a les noves instal·lacions de la Terminal T1 de l'aeroport de Barcelona.

L'entrada en funcionament, l'any vinent, de la nova terminal implicarà la contractació de més de 3.000 persones que treballaran a les noves instal·lacions, segons les previsions d'AENA.

Conveni per a un pla de formació

Com a fruit del protocol de col·laboració, el Departament de Treball signarà un conveni amb els ajuntaments per destinar 1,3 milions d'euros a la primera fase d'un pla de formació, que beneficiarà 1.300 persones. L'oferta formativa s'ha dissenyat a partir d'un estudi de perfils professionals.

Coressa fa els cursos a Sant Boi

Una part dels cursos es faran a Sant Boi i aniran a càrrec de l'empresa municipal Coressa. Hi ha previstos cursos per treballar com a administratiu i agent de serveis aeroportuaris, auxiliar de neteja, dependent, vigilant de seguretat i auxiliar de sala. 285 persones podran assistir-hi. L'objectiu de l'Ajuntament és aconseguir que les persones aturades de Sant Boi tinguin les màximes oportunitats a l'hora d'accedir als llocs de treball que es creïn.

Accessos i mobilitat

El protocol de col·laboració signat aquest dimecres també tindrà com a conseqüència la realització d'un Pla de mobilitat que permetrà millorar les comunicacions entre l'aeroport i els municipis del delta del Llobregat, amb la finalitat de trobar les millors possibilitats d'accés per a les persones treballadores a la terminal aeroportuària.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades