ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 09:25:03 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


La consellera de Benestar Social inaugura el servei Minuts Menuts
És un servei de guarda per a nens i nenes de 0 a 3 anys

12/12/2008

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, i l'alcalde de Sant Boi, Jaume Bosch, han inaugurat aquest dijous l'espai Minuts Menuts. Aquesta iniciativa pionera és un servei de guarda de nens i nenes menors de tres anys que dóna resposta a necessitats puntuals o imprevistes dels seus pares i mares (fer una gestió urgent, visitar una persona malalta a l'hospital, assistir a una reunió escolar....).

Funcionament del servei

Minuts Menuts està emplaçat al CEIP Josep Maria Ciurana (Ciutat Cooperativa) i va entrar en funcionament aquest octubre. L'horari de funcionament del servei és de dilluns a divendres, de 17.30 a 20.30 hores, i els dissabtes, de 10 a 13 hores. Les criatures hi poden romandre durant un màxim de tres hores diàries i dues hores la setmana. El preu que paguen les famílies és d'un euro per hora d'estada.

El servei compta amb deu places i ha tingut una ocupació, durant els primers mesos de funcionament, de sis infants al dia com a mitjana.

Només una quinzena de municipis catalans disposen d'un servei d'aquestes característiques. La Generalitat impulsa la iniciativa en col·laboració amb els ajuntaments.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades