ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/26/2020 03:15:56 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Intensities: una exposició sobre la rebelió de l'art
L'exposició repassa un segle d'encreuaments experimentals entre art i música

01/15/2010

Aquest divendres, 15 de gener, obre les portes a Can Castells Centre d'Art l'exposició "Intensities. Inconformisme, incorrecció i rebelió entre art i escena musical".

Aquesta proposta cultural recull documents, vídeos, músiques i enregistraments que testimonien la fructífera relació entre les escenes artística i musical com a territori adobat per a l'inconformisme intel·lectual, la rebel·lió, la incorrecció i el pensament crític.

Dadaïsme, Warhol, punk, Sonic Youth, Beuys...

"Intensities" pren com a punt de partida les activitats desenvolupades pel dadaïsme i el futurisme en les primeres dècades del segle XX, que van posar els fonaments d'una actitud artística crítica i experimental

L'exposició segueix després les emprentes d'aquests moviments en moviments posteriors que continuen combinant l'art i la música per exercir l'inconformisme (Andy Warhol, The Velvet Underground, el punk britànic dels anys setanta, Sonic Youth, Black Flag...)

El recorregut finalitza amb una revisió de les principals propostes contemporànies que comparteixen aquests mateixos principis (Joseph Beuys, Fluxus, Johan Baldessari...)

Participació creativa del públic

El públic assistent podrà aprofitar la visita a l'exposició per participar en una experiència artística i posar a prova la seva creativitat improvisant sons que posteriorment es penjaran en un web i s'enregistraran en un disc.

L'exposició s'inaugura divendres dia 15, a les 19.30 h, i es pot visitar a Can Castells Centre d'Art (carrer de Lluís Castells, 16) fins al dimecres 27 de gener.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades