ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/25/2020 01:34:52 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El president de la Junta de Extremadura visita Sant Boi
Recollirà el premi Buena Gente de la Unión Extremeña

01/22/2010

El president de la Junta de Extremadura, Guillermo Fernández Vara, visitarà avui divendres, 22 de gener, el municipi de Sant Boi. Guillermo Fernández Vara recollirà el premi Buena Gente que la Unión Extremeña de Sant Boi li ha concedit coincidint amb els actes de celebració del cinquantè aniversari de l'entitat.

El premi Buena Gente és la màxima distinció honorífica que concedeix la Unión Extremeña de Sant Boi i s'atorga a aquelles persones o entitats que destaquen en la seva feina per millorar les condicions de la societat. Altres personalitats que han rebut el guardó en edicions anteriors han estat Xavier Vila, exalcalde de Sant Boi; Victoriano Prieto, exalcalde d'Azuaga; Miguel Durán, exdirector general de la ONCE; Julio Domínguez, expresident del Consell de Comunitats Extremenyes; Manuel Guerrero, president de la Federació d'Associacions Extremenyes a Catalunya; Juan Carlos Rodríguez Ibarra, expresident de la Junta de Extremadura i Caja Badajoz.

A l'acte de lliurament, que tindrà lloc aquesta nit a l'Hotel FrontAir Congress de Sant Boi, en el transcurs d'un sopar amb persones sòcies de les entitats extremenyes, hi assistirà la consellera de Justícia de la Generalitat, Montserrat Tura; l'alcalde de Sant Boi, Jaume Bosch, i el president de la Unión Extremeña, Paco Vera.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades