ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/26/2020 02:40:55 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Reconeixement a la Fundació Marianao, SERTEL i Abacus per les seves pràctiques igualitàries
El Consell Comarcal lliura els segells SIÓ per la igualtat

02/03/2010

Dues empreses implantades a Sant Boi, SERTEL, SA i Abacus, i una entitat ciutadana, la Fundació Marianao, han rebut aquest dimarts, dia 2 de febrer, el Segell SIÓ Baix Llobregat. Aquest distintiu reconeix bones pràctiques en matèria d'igualtat a dins de les empreses, organismes i administracions públiques de la comarca.

La Fundació Marianao és una entitat sense ànim de lucre que desenvolupa la seva tasca en els àmbits socials i educatius i que compta amb un pla d'igualtat d'oportunitats.

L'empresa de serveis de telemàrqueting SERTEL , pertanyent al grup ONCE, té un pla de mesures socials que inclou suport a la formació de la plantilla i activitats formatives per la igualtat.

La cooperativa Abacus , amb centres a Sant Boi i Cornellà, ha vist reconegudes com a bones pràctiques iniciatives del Programa Concilia com ajudes econòmiques per a la compra de llibres de text i per al pagament de l'escola bressol.

L'acte de lliurament dels segells ha tingut lloc a la seu del Consell Comarcal del Baix Llobregat, a Sant Feliu.

Presència institucional

Hi han assistit, entre d'altres, la presidenta del Consell Comarcal, Rosa Boladeras; la directora general de Programes d'Igualtat entre Homes i Dones en el Treball de la Generalitat, Mònica Geronès; i la presidenta de la Federació de Dones per la Igualtat del Baix Llobregat, Rosina López

En representació de l'Ajuntament de Sant Boi hi han assistit l'alcalde accidental, José Ángel Carcelén, i la tinenta d'Alcaldia de Benestar i Ciutadania de l'Ajuntament de Sant Boi, Lluïsa Moret.

La concessió dels distintius està finançada pel Servei Català d'Ocupació i el Fons Social Europeu, en el marc del programa Projectes Innovadors i de la iniciativa Europea Delta Emprèn encetada pels ajuntaments del delta del Llobregat. Tretze empreses, organismes i ajuntaments han rebut el Segell SIÓ en la primera edició d'aquesta iniciativa d'abast comarcal.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades