ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/26/2020 03:17:56 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


La Policia Local crea la Unitat de Disciplina Viària
02/16/2010

Amb la recentment creada Unitat de Disciplina Viària, la Policia Local de Sant Boi vol disminuir les infraccions que més atempten contra la seguretat viària.

S'incideix principalment en la protecció de vianants i ciclistes als passos, voreres i interseccions; a prevenir l'ús del telèfon mòbil i les conductes negligents; a garantir la utilització correcta de l'espai viari per a usos especials com mudances, obres o acts culturals i esportius, i a regular els estacionaments en cruïlles, zones de càrrega i descàrrega i doble filera.

Reduir els atropellaments a vianants

La nova unitat viària de la Policia Local neix després d'un estudi que destaca que els atropellaments de vianants representen una quarta part dels accidents que es produeixen a Sant Boi i que la meitat dels sinistres té lloc a les interseccions, on cal potenciar la visibilitat.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades