ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/26/2020 02:31:52 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El taller d'ocupació finalitza un any de feina
32 persones a l'atur han fet tasques a la zona forestal i a espais públics del nucli urbà

02/17/2010

Aquesta setmana finalitza la feina del taller d'ocupació Manteniment d'espais públics urbans i de l'entorn natural de Sant Boi. Durant un any, 32 persones de la ciutat que estaven a l'atur han rebut formació teòrica i pràctica i han fet tasques d'interès públic, com ara recuperar els boscos afectats pel temporal de vent de gener de 2009.

Els tallers d'ocupació són programes del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu gestionats des dels municipis amb el doble objectiu de millorar la competitivitat laboral de les persones participants (majors de 25 anys en situació d'atur) i dur a terme tasques d'interès per al seu entorn immediat.

La formació, teòrica i pràctica, s'ha repartit en quatre mòduls: treball forestal, jardineria, paleteria i restauració i manteniment d'espais urbans. Les persones participants també han rebut formació complementària (català, prevenció de riscos, alfabetització, informàtica, intel·ligència emocional...).

Entre les feines dutes a terme hi ha la recuperació de camins forestals, la millora i manteniment de zones verdes, el control d'herbes en l'entorn urbà i la recuperació dels boscos afectats pel temporal de vent de fa un any.

Objectiu: trobar feina

L'objectiu final del taller d'ocupació és que aquestes persones puguin accedir més fàcilment a un lloc de treball en una empresa privada. El 10% d'elles ja hi treballen. La resta comptaran a partir d'ara amb l'acompanyament del Servei d'Intermediació Laboral de l'empresa municipal CORESSA per facilitar que ho aconsegueixin.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades