ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/26/2020 03:13:08 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Primer Congrés Català d'Infermeria en Salut Mental
Se celebra a Sant Boi el 18 i 19 de febrer

02/17/2010

Sant Boi acollirà el primer Congrés Català d'Infermeria en Salut Mental . Les jornades se celebraran a Can Massallera el 18 i 19 de febrer, en el marc de la IV Jornada Catalana d'Infermeria en Salut Mental. L'organitzen el Col·legi Oficial d'Infermeria de Barcelona i la Societat Catalana d'Infermeria de Salut Mental amb la col·laboració de L'Ajuntament de Sant Boi.

Aquest esdeveniment pioner pretén compartir experiències i s'informarà sobre programes d'atenció a les persones amb trastorns mentals que actualment ja s'estan oferint al sistema de salut català. Es parlarà sobre el desplegament de l'Espai Europeu d'Educació Superior o el Pla Director en Salut Mental. També es donaran a conèixer diverses experiències de programes d'atenció a la salut mental, com la creació dels grups psicoeducatius.

La conferència inaugural serà a càrrec de la catedràtica emèrita de sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona, Marina Subirats, qui tractarà sobre l'acceleració dels canvis socials i els seus efectes en la població (el dia 18, a les 10 hores). Farà la cloenda Begoña Román Mestre, docent del Màster d'Infermeria de Salut Mental de l'Escola Universitària d'Infermeria de la Universitat de Barcelona, qui parlarà d'ètica i salut mental (el dia 19, a les 16.30 hores).

El Col·legi Oficial d'Infermeria de Barcelona i la Societat Catalana d'Infermeria en Salut Mental han escollit Sant Boi com a seu del Congrés per la seva llarga tradició en l'atenció da la salut mental.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades