ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/26/2020 02:45:26 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Inaugurada l'Oficina d'Acció Ciutadana, al carrer de Bonaventura Aribau
La Generalitat ha finançat el condicionament del local

02/26/2010

El secretari general del Departament de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras, va inaugurar el dijous, 25 de febrer, l' Oficina d'Acció Ciutadana (OAC) de Sant Boi, que està ubicada al carrer de Bonaventura Aribau, 11. La Generalitat ha finançat el condicionament del local amb 129.206,19 euros. Les oficines d'Acció Ciutadana tenen com a funció informar i orientar la ciutadania sobre totes les prestacions que facilita la Generalitat per augmentar el benestar social.

A l'acte hi van assistir l'alcalde de Sant Boi, Jaume Bosch, el director de Serveis Territorials del Departament a Barcelona, Joan Rabasseda, i el subdirector general d'Equipaments Cívics i Activitats de la Secretaria d'Acció Ciutadana, Joan Talarn.

Abans de la inauguració, a les 17 hores, el secretari general Jaume Oliveras va ser rebut per l'alcalde, Jaume Bosch, a l'Ajuntament, on va signar el Llibre d'Honor de la ciutat. Després, ambdós van visitar l'Hotel d'Entitats del carrer de Riereta, un equipament que juntament amb l'Oficina d'Acció Ciutadana forma part de la xarxa d'equipaments cívics (Xecat) de la Secretaria d'Acció Ciutadana del Departament de Governació.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades