ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/26/2020 02:31:26 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Passem Comptes 2009: l'alcalde fa el balanç anual de la tasca de govern




Avui dimarts, 2 de març, a les 19 hores, a Can Massallera

03/02/2010

Avui dimarts, dia 2 de març, l'alcalde de Sant Boi farà el balanç anual de la tasca de govern. En el decurs d'un acte públic, Jaume Bosch passarà comptes davant la ciutadania de com han avançat els principals projectes de l'Ajuntament i les seves línies estratègiques de treball al llarg de l'any 2009.

L'alcalde compareixerà juntament amb els caps de llista de les forces polítiques que governen Sant Boi (PSC, ICV-EUiA, CiU i ERC).

Compromís amb la ciutadania

Passem Comptes, un tipus d'acte amb pocs precedents fora de Sant Boi, se celebra ara per segon cop a la ciutat. El govern municipal compleix d'aquesta manera amb el compromís de treballar per un nou estil de governar, caracteritzat per la transparència de la gestió i la proximitat a la ciutadania.

Els temes de la intervenció

L'atenció al benestar de les persones i la cohesió social en l'actual context de crisi econòmica, les polítiques actives per crear ocupació i la feina duta a terme en els àmbits de la salut, l'entorn natural i el patrimoni històric seran alguns dels temes sobre els quals tractarà la intervenció de l'alcalde.

Jaume Bosch també assenyalarà els principals objectius que guiaran la tasca municipal des d'ara fins a la finalització del mandat.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades