ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/26/2020 02:44:18 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


La consellera de Treball, Mar Serna, a Sant Boi
Ha visitat les obres del PMI de Casablanca i ha assistit a la presentació del Projecte Accés de la Fundació Marianao

03/04/2010

La consellera de Treball, Mar Serna, ha visitat aquest dijous, 4 de març, les obres realitzades dins del Pla de Millora Integral de Casablanca . Mar Serna ha estat a l'Oficina d'Informació del PMI al casal de barri de Casablanca (c. Badajoz, 2) i ha recorregut alguns carrers del barri per veure les obres executades i parlar amb el veïnat.

Han acompanyat la consellera de Treball, l'alcalde, Jaume Bosch; el tinent d'Alcaldia de Governança i Ciutadania, José Ángel Carcelén; la tinenta d'Alcaldia de Benestar i Ciutadania, Lluïsa Moret, i el regidor d'Ocupació i conseller delegat de Coressa, Celso González.

Abans d'anar a Casablanca, Mar Serna ha asistit a la presentació del balanç del Programa Accés que es porta a terme a la Fundació Marianao de Sant Boi. Es tracta d'un programa d'acompanyament educatiu adreçat a joves en situació de risc o exclusió social a Sant Boi que desenvolupen el departament de Treball de la Generalitat i l'Obra Social de Caixa Catalunya a través de la Fundació Marianao. El programa es basa en un acompanyament personal i curricular, que fa que aquests joves puguin millorar els resultats acadèmics i la seva qualificació professional.

Sant Boi forma part del Programa Accés des dels seus inicis, el curs 2008-09. Les accions es desenvolupen als barris de Marianao i Ciutat Cooperativa - Molí Nou. Amb l'aplicació del projecte, es preveu reduir en un 15% les taxes relatives al fracàs escolar i a l'abandonament escolar prematur i enfortir les relacions de tots els agents relacionats amb l'educació dels joves d'aquests barris.

Durant el primer any de funcionament, s'han beneficiat del programa 390 joves. D'aquests, el 84% es graduen en ESO (7 punts més que la mitjana de Catalunya) i un 88% continuen els estudis.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades