ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/26/2020 01:01:00 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Jornada Mitjans de Comunicació i lògica de gènere
Va tenir lloc el 3 de març a L'Olivera

03/05/2010

Sant Boi va acollir el dimecres, 3 de març, la Jornada de Mitjans de comunicació de proximitat i la lògica de gènere organitzada per l'Ajuntament, el Consell Comarcal del Baix Llobregat a través del Consell de les Dones del Baix Llobregat, la Diputació de Barcelona i l'Institut Català de la Dona. Hi van participar 40 professional de la comunicació que treballen al Baix Llobregat.

A la jornada va participar Milagros Pérez, defensora dels lectors i lectores del diari El País. En la ponència "L'organització del treball com a factor de discriminació" va explicar, entre altres qüestions, com el model d'organització imperant en els mitjans de comunicació dificulta que moltes dones periodistes estiguin en els càrrecs de direcció i decisió de les redaccions dels diaris.

La segona part de la jornada va constar d'una taula rodona amb la participació de professionals dels mitjans de comunicació local. El debat va presentar diversos punts de vista sobre com abordar la perspectiva de gènere des dels mitjans locals, així com bones pràctiques i estratègies de visualització de les dones en els mitjans locals.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades