ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/26/2020 02:40:34 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Moltacte Outlets Sant Boi: comerç de qualitat amb interès social
La cadena de roba de grans marques obre una botiga a Sant Boi / L'establiment està davant dels nous Cinemes Can Castellet, al nucli històric / Funcionarà com a Centre Especial de Treball (CET) i donarà feina a 5 persones afectades de trastorn mental

04/07/2010

La cadena de botigues de roba multimarca Moltacte Outlets obrirà un establiment aquest dijous, dia 8 d'abril, a Sant Boi, en uns locals de propietat municipal situats davant dels nous Cinemes Can Castellet. L'Ajuntament ha seleccionat aquest operador per impulsar l'activitat comercial, cultural i de lleure que pretén configurar en aquesta zona de la ciutat.

Roba de grans marques

Moltacte comercialitza roda de dona de grans marques de temporades anteriors a preus rebaixats en un 50% com a mínim. Les marques que s'hi vendran incialment són Jocavi, Escorpion, Messcalino, Torradas i Diktons.

Sant Boi, punt de partida de l'expansió empresarial

La cadena compta en l'actualitat amb dues botiques a Manresa i comença ara a Sant Boi el seu procés d'expansió empresarial, que preveu en una fase inicial l'obertura de 5 noves botigues a Catalunya. La clientela local es podrà beneficiar d'una oferta de qualitat en equipament per a la persona, una de les mancances del comerç de la ciutat.

Comerç i cinemes

Moltacte Outlets comença l'activitat en paral·lel a l'obertura dels Cinemes Can Castellet, que van obrir les portes el passat divendres 26 de març. Els nous cinemes són de promoció municipal i tenen vocació urbana i familiar. Segons els plans de l'Ajuntament, han de ser la locomotora comercial d'una nova àrea de centralitat urbana que connectarà el nucli històric amb el principal eix comercial de Sant Boi (Francesc Macià / Lluís Pasqual Roca / plaça de Catalunya)

Una empresa amb dimensió social

Moltacte Outlets és l'àrea de moda de Moltacte Emprenedors Socials. La seva implantació a Sant Boi uneix als avantatges comercials la dimensió social, ja que l'objectiu d'aquesta organització sense ànim de lucre és proporcionar ocupació a persones afectades de transtorn mental per facilitar-ne la integració social. És la primera cadena d'aquestes característiques de l'Estat espanyol.

Oportunitats laborals dignes

A la botiga de Sant Boi hi treballaran 5 persones pertanyents a aquest col·lectiu, que seran seleccionades per l'empresa municipal CORESSA i pels Serveis en Salut Mental de Sant Joan de Déu. La ciutat consolida així la seva posició capdavantera en la creació d'oportunitats laborals dignes per a col·lectius amb dificultats especials d'accés al mercat laboral.

Centres especials de treball

Aquesta posició es reflecteix en l'existència de 6 centres especials de treball (CET) per a persones amb discapacitat: Flisa (bugaderia industrial), Sertel (centre de teleoperació), Fundació Cassià Just (càtering i jardineria), Insomin (neteja), INTECserveis (neteja i jardineria) i Igualssom (distribució de publicacions, manipulats i neteja industrial). Moltacte serà, a partir d'ara, el setè.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades