ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/26/2020 03:17:10 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sempre s'està a temps d'aprendre
La Jornada d'Educació Permanent de Persones Adultes se celebra el 24 de març a L'Olivera

03/22/2010

L'Ajuntament i diverses entitats i serveis locals organitzen la Jornada d'Educació Permanent de Persones Adultes "Sempre ets a temps d'aprendre". La trobada tindrà lloc el dimecres, 24 de març, a L'Olivera. L'objectiu és promoure la formació de la ciutadania al llarg de la vida i donar a conèixer el ventall d'opcions formatives que hi ha a Sant Boi a disposició de les persones majors de 18 anys.

La convocatòria està adreçada a la ciutadania en general i, en especial, a professionals de l'àmbit de l'educació permanent, a persones col·laboradores d'entitats i a participants de les activitats. Les inscripcions estan obertes fins a exhaurir les 150 places.

El programa de la jornada inclou una conferència, un teatrefòrum i una taula rodona sobre les experiències vitals de persones de Sant Boi que han millorat la trajectòria personal i professional gràcies a la participació en programes d'educació permanent.

Sant Boi aposta per ser una ciutat educadora

La jornada és la tercera sessió del Fòrum Educatiu Local, un espai de trobada i debat sobre el futur de l'educació a la ciutat de Sant Boi enmarcat dins del Projecte Educatiu de Ciutat .


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades