ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/26/2020 02:31:01 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Èxit de la recollida de roba usada
Cada vegada més persones porten roba, calçat i complements del vestir que ja no volen als punts de recollida especialitzats

03/15/2010

La recollida de residus tèxtils a Sant Boi s'ha triplicat en els últims dos anys en passar de les 33 tones de 2007 a les 115 de 2009. D'aquestes, el 45% es va poder reutilitzar en països del Tercer Món, per vendre a botigues i per fer draps.

Aquest programa, que porten a terme l'Ajuntament i la cooperativa Roba Amiga , permet obtenir un important benefici ambiental, perquè es redueixen les deixalles que es dipositen en els abocadors i s'estalvien recursos naturals utilitzats per elaborar noves peces.

També té avantatges social, ja que es creen nous llocs de treball i es prioritza la inserció laboral de persones en risc d'exclusió, en col·laboració amb l'empresa Recibaix .

Punts de recollida

Actualment hi ha punts de recollida: a la Deixalleria, al Centre Comercial Alcampo Sant Boi, a l'estació i a l'aparcament de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, als casals de L'Olivera i Ciutat Cooperativa, als mercats de Sant Jordi i Ciutat Cooperativa, al Complex Esportiu Baldiri Aleu i a la plaça de Mercè Rodoreda.

Són deu contenidors, un per cada 8.000 habitants. Es preveu sumar-ne de nous de forma gradual fina arribar a una mitjana d'un contenidor per cada 3.000 persones.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades