ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/26/2020 02:30:10 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Més millores al riu
S'ha iniciat la segona fase de recuperació de la llera del Llobregat entre Sant Boi i El Prat

04/28/2010

El tram de riu situat entre la C-245 i el terme municipal del Prat, conegut com el camí del Sorral, millorarà com a espai natural i se n'afavorirà l'ús ciutadà gràcies a les obres que porta a terme la Mancomunitat de Municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona en el marc del Consorci per a la Recuperació i Conservació del Llobregat.

D'una banda, es recuperarà la vegetació i la fauna autòctones amb la plantació d'arbres i arbustos, l'eliminació de canyissar que pot malmetre la flora característica de la zona i la preservació de les illes on nidifiquen les aus. D'altra banda, es donarà continuïtat a la zona de passeig que es va inaugurar l'any passat. Està previst que abans que acabi l'any es podrà passejar, a peu o amb bicicleta, fins al camí del sorral per camins arranjats.

Tornar a viure de cara al riu

En aquesta espai s'hi crearà una àrea d'estada i descans amb bancs, taules i fonts. També s'anivellaran els pendents i es connectaran els camins amb rampes per facilitar el passeig a peu o amb bicicleta. I es treuran els elements no adients al riu, com l'asfaltat de formigó, que serà substituït per sauló, o la senyalització viària.

En la seva globalitat, el projecte afecta 30 km de llera a la comarca, des d'Olesa de Montserrat fins al mar.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades