ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/26/2020 03:16:41 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Exposició sobre Pau Casals i l'exili
A partir de divendres 16 d'abril a Can Massallera

04/15/2010

Del 16 d'abril al 5 de maig es pot visitar a Can Massallera l'exposició "Pau Casals i l'exili (1876-1939)". Aquesta mostra itinerant pretén donar a conèixer el músic català com a exemple de gran figura de l'exili i de persona compromesa amb la causa de la llibertat i la democràcia.

L'exposició ofereix un recorregut pels anys de l'exili de Pau Casals , des de l'esclat de la Guerra Civil fins al retorn de les seves despulles. Així, es proporciona informació sobre lesaccions que va dur a terme en l'ajuda als refugiats, el posicionament constant en contra de les dictadures, la implicació amb l'exili català i la defensa de Catalunya i el combat constant per les causes de la pau, la llibertat i la democràcia.

Durant la visita es poden contemplar nombroses fotografies i documents inèdits que ajuden a comprendre l'experiència d'aquest català universal, com ara la correspondència amb refugiats, intel·lectuals i polítics de l'època i les llistes de donacions econòmiques que va fer a molts refugiats.

Acte d'inauguració

"Pau Casals i l'exili (1876-1939)" s'inaugura a Can Massallera aquest divendres, dia 16 d'abril, a les 19 hores. Hi assistiran l'alcalde de Sant Boi, Jaume Bosch; la vicerrectora de la UNED, Mercè Boixareu; i la comissària de l'exposició, Núria Ballester. Durant l'acte s'interpretaran peces del mestre Pau Casals.

L'exposició està organitzada pel centre UNED Sant Boi, en col·laboració amb l'Ajuntament, i és una producció conjunta de la Fundació Pau Casals i el Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació Ciutadana de la Generalitat de Catalunya.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades