ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/25/2020 02:44:28 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


La consellera Mar Serna inaugura una botiga de roba amb dimensió social
Moltacte Outlets proporciona ocupació a persones amb trastorn mental

05/06/2010

La consellera de Treball, Mar Serna; l'alcalde, Jaume Bosch, i el gerent de l'empresa Moltacte Outlets, Miquel Isanta, inauguren avui dijous dia 6 de maig, a les 10 hores, la botiga Moltacte Outlets Sant Boi. Aquest establiment de moda femenina de grans marques proporciona ocupació a 5 persones afectades de trastorn mental.

La botiga, que va obrir les portes a començaments d'abril, està a la plaça de Gaietà Mestres, davant dels nous Cinemes Can Castellet. Els locals són de propietat municipal. L'Ajuntament ha escollit aquest operador per impulsar l'activitat comercial, cultural i de lleure en aquesta zona i ajudar a configurar una nova àrea de centralitat urbana entre el nucli històric i l'eix Francesc Macià / Lluís Pasqual Roca / plaça de Catalunya.

Roba de grans marques

Moltacte comercialitza roba de dona de grans marques de temporades anteriors a preus rebaixats. La cadena compta amb dos establiments a Manresa i ha iniciat a Sant Boi el seu procés d'expansió empresarial.

Una empresa amb dimensió social

Moltacte Outlets és l'àrea de moda de Moltacte Emprenedors Socials. La seva implantació a Sant Boi uneix als avantatges comercials la dimensió social, ja que l'objectiu d'aquesta organització és proporcionar ocupació a persones afectades de transtorn mental per facilitar-ne la integració social. Moltacte Outlets és la primera cadena d'aquestes característiques de l'Estat espanyol.

Oportunitats laborals dignes

Amb l'obertura de la botiga de Moltacte Outlets, la ciutat de Sant Boi consolida la posició capdavantera en la creació d'oportunitats laborals dignes per a col·lectius amb dificultats especials d'accés al mercat laboral. Aquesta posició es reflecteix en la presència de 7 centres especials de treball (CET) per a persones amb discapacitat.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades