ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/26/2020 02:07:48 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Conferència del president de SEAT al Fòrum empresarial
James Muir parlarà sobre la sostenibilitat del model productiu

05/26/2010

El president de la companyia automobilística SEAT, James Muir, protagonitzarà la conferència de la cinquena sessió del Fòrum empresarial de Sant Boi. El tema de la intervenció serà "Sostenibilitat: factor clau del nou model productiu" i permetrà conèixer de primera mà com prepara SEAT el canvi d'escenari propiciat per la crisi econòmica. La trobada tindrà lloc aquest dimecres 26 de maig (hotel FrontAir Congress, 13.30 hores).

El Fòrum empresarial és una iniciativa de l'Ajuntament de Sant Boi que té com a objectiu comptar amb un marc de diàleg estable amb el sector empresarial de la ciutat. La implicació i la bona acceptació de la iniciativa per part del sector ha permès celebrar fins al moment quatre sessions, que han permès establir noves relacions institucionals i comercials entre l'Administració pública i el sector privat.

Entre els conferenciants de les sessions anteriors hi ha hagut el conseller d'Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya, Antoni Castells, i l'enginyer industrial i empresari Joan Majó. La participació mitjana a les sessions ha estat de 160 persones.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades