ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/26/2020 01:20:12 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Jornada participativa sobre el Pla local de l'esport
Se celebrarà el dia 15 de maig

05/12/2010

L'Ajuntament fa una crida a la ciutadania i a les entitats de Sant Boi perquè tothom que tingui interès en la política que es fa des de l'Administració local sobre l'àmbit esportiu assisteixi a la jornada particiativa que tindrà lloc el matí del dissabte 15 de maig a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer. L'acte permetrà enriquir i consensuar les línies d'actuació que formaran el Pla local de l'esport.

La inscripció està oberta a esportistes, personal tècnic, juntes directives, entitats, associacions de mares i pares, organismes gestors d'instal·lacions, empreses, etc.

La ponència sobre "l'esport a la societat actual" serà a càrrec de Joan Golobart , futbolista exjugador de l'Espanyol i col·laborador habitual en mitjans de comunicació.

La jornada participativa pretén establir el camí estratègic a seguir, prioritzar les línies de treball, identificar noves necessitats i garantir un Pla local de l'esport que doni resposta a la demanda dels santboions i les santboianes. Durant la sessió es debatrà sobre el futur de l'àmbit esportiu a Sant Boi en relació a diferents temàtiques: redefinir i potenciar l'esport escolar; esport per a tothom, un esport sense barreres; la gestió pel canvi, necessitats de les entitats esportives; promoure l'esport, salut en el temps de lleure i xarxa d'equipaments esportius de qualitat.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades