ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/26/2020 02:38:53 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Audició interactiva "on line" amb el cantautor Alejandro Martínez
El concert forma part del projecte Musiclab

05/21/2010

Aquest divendres, 21 de maig, el cantautor Alejandro Martínez presentarà el seu darrer disc en una audició interactiva en directe per sistema de multiconferència. L'audició, gratuíta i oberta a tothom, forma part del projecte Musiclab i es podrà seguir simultàniament des de quatre centres col·laboradors. Entre ells hi ha l'Aula de Música Moderna Cultura F (Can Massallera, Sant Boi).

Citylab-Cornellàimpulsa el projecte Musiclab en col·laboració amb l'Associació Cultura F de Sant Boi. En l'actualitat, es du a terme com a prova pilot a quatre municipis: Sant Boi, Cornellà, Viladecans i Mataró.

Classes i audicions

Musiclab és un programa de "master classes" mensuals en directe, obertes a tothom, impartides per artistes de renom i professionals de la música. Fins ara, hi han fet sessions els músics Sergio Ramos, Llibert Fortuny i Pedro Javier González. Musiclab també preveu organitzar audicions musicals en directe, obertes al públic, que permeten parlar amb els artistes i aprofundir en diferents aspectes de la seva tasca. L'audició amb Alejandro Martínez serà la primera que es durà a terme en el marc d'aquest projecte.

Gil de Biedma

Alejandro Martínez, un dels nous fenòmens de la cançó d'autor del país, presenta en aquesta edició el disc "Alejandro Martínez canta a Gil de Biedma", enregistrat durant la seva actuació a la darrera edició del festival Barnasants. L'actuació forma part del programa de la Festa Major de Sant Boi 2010.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades