ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/25/2020 02:21:30 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Conferència sobre el cinema i les malalties mentals
En la inauguració de l'exposició "Silencis forçats"

05/14/2010

Aquest dilluns, 17 de maig, s'inaugura l'exposició "Silencis forçats. Les persones i els trastorns mentals" . El programa de l'acte inclou la conferència "Les malalties mentals i el cinema: la creació d'un estigma", a càrrec de la psicòloga de la Universitat Complutense Beatriz Vera Poseck.

L'acte comptarà amb la presència de l'alcalde, Jaume Bosch, i del diputat de Cultura de la Diputació de Barcelona, José Manuel González Labrador.

"Silencis forçats" és una coproducció de la Diputació de Barcelona i els museus de Sant Boi, Martorell i Santa Coloma de Gramanet. L'objectiu és donar a conèixer la vida i el tracte que han rebut al llarg de la història les persones amb trastorns mentals i lluitar contra els estigmes que encara pateixen en la societat contemporània.

L'exposició es completa amb un programa d'activitats complementàries. Entre elles hi ha la Nit Jove al Museu (amb actuacions i diverses propostes artístiques amb la participació de persones amb trastorn mental), una visita comentada als hospitals psiquiàtrics de la localitat o un cicle de conferències sobre la utilitat terapèutica de les arts.

L'exposició s'afegeix a la tasca de l'Ajuntament de Sant Boi per fer de la ciutat un referent en el camp de la salut mental.

Horaris

Conferència "Les malalties mentals i el cinema": Cal Ninyo (carrer Major, 43), 18.30 hores

Visita inaugural de l'exposició "Silencis forçats. Les persones i els trastorns mentals": Can Torrents (carrer de l'Hospital, 9), 19.30 hores


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades