ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/26/2020 03:01:31 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Inaugurada l'exposició Silencis forçats sobre els trastorns mentals
Amb una conferència de la psicòloga de la Complutense, Beatriz Vera, sobre les malalties mentals i el cinema

05/18/2010

Aquest dilluns, 17 de maig, s'ha inaugurat l'exposició "Silencis forçats. Les persones i els trastorns mentals" . Abans, ha tingut lloc la conferència "Les malalties mentals i el cinema: la creació d'un estigma", a càrrec de la psicòloga de la Universitat Complutense Beatriz Vera Poseck.

L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde, Jaume Bosch, i del diputat de Cultura de la Diputació de Barcelona, José Manuel González Labrador.

Adjuntem una fotografia de la conferència i el dossier informatiu de l'exposició.

"Silencis forçats" és una coproducció de la Diputació de Barcelona i els museus de Sant Boi, Martorell i Santa Coloma de Gramanet. L'objectiu és donar a conèixer la vida i el tracte que han rebut al llarg de la història les persones amb trastorns mentals i lluitar contra els estigmes que encara pateixen en la societat contemporània.

L'exposició s'afegeix a la tasca de l'Ajuntament de Sant Boi per fer de la ciutat un referent en el camp de la salut mental.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades