ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/26/2020 02:36:00 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Festa del comerç just i la banca ètica
Se celebra el dissabte 22 de maig amb el lema "maco per fora, lleig per dins"

05/21/2010

La Festa del comerç just se celebra a Sant Boi el dissabte 22 de maig juntament amb la Fira infantil de l'esport i l'aventura dins la programació de Festa Major de 2010.

És una oportunitat perquè les famílies coneguin el treball que realitzen les entitats de cooperació de Sant Boi i els principis del comerç just, una forma alternativa de comerç que busca aconseguir unes relacions comercials més equitatives entre els països rics del Nord i els països pobres del Sud del Planeta.

Activitats programades

Dins la programació de la Festa del comerç just, al parc de la Muntanyeta, es podran visitar les parades de la Fundació Kassumay, el Casal d'Amistat Català-Cubà, Amizade Junts amb Moçambic i l'Associació d'Amistat San Miguelito Sant Boi. Al matí hi haurà una xocolatada ecològica i els espectacles "Els viatjants del comerç" a càrrec de CousCousClown i "Viatge a l'Índia. El temple d'Agani" de la Companyia Passabarret.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades