ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/26/2020 03:15:49 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


La Nit Jove al Museu se celebrarà el 18 de juny
05/24/2010

El divendres, 18 de juny, se celebrarà la Nit Jove al Museu (Can Torrents, de 19 a 2 hores) que el passat 14 de maig es va haver d'anul·lar a causa de la pluja. Les activitats programades tenen com a objectiu principal ajudar a lluitar contra els estigmes que pateixen les persones amb trastorn mental.

La Nit Jove al Museu és un espai de trobada per a joves que convida a passar una nit d'oci diferent, en un marc participatiu, cultural i per a tothom.

Entre les activitats previstes hi ha la projecció d'un curtmetratge centrat en la història real d'un malalt de l'hospital psiquiàtric que es creia Sara Montiel, exposicions d'art, actuacions musicals, projeccions de vídeo i sessions amb dj's. Les diferents activitats comptaran amb la participació com a protagonistes de joves amb trastorns mentals.

La Nit Jove al Museu és una de les activitats complementàries de l'exposició "Silencis forçats" , que es pot visitar al Museu de Sant Boi (Can Torrents) fins al dia 10 d'octubre. La globalitat del projecte gira a l'entorn d'una temàtica molt vinculada amb la ciutat de Sant Boi, que ha apostat per esdevenir un referent en l'àmbit de la salut mental.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades