ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/26/2020 03:21:14 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Fòrum ciutadà sobre els drets humans a la ciutat
06/09/2010

Aquest dijous, dia 10 de juny, té lloc el fòrum ciutadà de l'Agenda Local de Drets Humans (Casal de Barri Camps Blancs, 19 hores). La convocatòria, oberta a la partipació de tota la ciutadania, té com a objectiu analitzar i debatre les línies de treball que cal prioritzar perquè Sant Boi s'apropi a un millor compliment dels compromisos de la Carta Europea de Salvaguarda dels Dret Humans a la Ciutat.

Sant Boi és a l'avantguarda dels municipis europeus en l'avaluació dels drets humans a la ciutat. Dels gairebé 400 municipis de tot Europa adherits a la Carta Europea, és el primer que ha avaluat dues vegades consecutives el grau de compliment dels seus compromisos, amb uns resultats prou satisfactoris.

En el marc d'aquest procés, ara ha arribat el moment d'elaborar l' Agenda Local de Drets Humans , on es consensuaran objectius i futures línies de treball. L'Ajuntament convida la ciutadania a participar en el debat i a fer-hi aportacions.

Formulari d'inscripció


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades