ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

04/13/2021 04:15:09 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Nou espai lúdic i de salut per a la gent gran
06/01/2010

L'alcalde, Jaume Bosch, i la presidenta delegada d'Infraestructures de la Diputació de Barcelona, Anna Hernández, han inaugurat aquest dimarts, dia 1 de juny, l'Espai Lúdic i de Salut situat al passeig central del carrer de Josep Mariages.

Aquests espais són circuits d'exercicis suaus dissenyats principalment per afavorir les condicions físiques de la gent gran, treballar les capacitats que es van perdent amb l'edat i, d'aquesta manera, fer més fàcil el dia a dia. L'acte ha comptat amb la presència d'un grup de persones grans que han participat en una sessió de demostració pràctica conduïda per una fisioterapeuta.

Sessions formatives

El nou espai, que consta de 15 elements per a diferents tipus d'exercicis, s'oferirà a les persones usuàries dels cursos de gimnàstica suau per a la gent gran. També hi haurà sessions de dinamització gratuïtes per garantir l'ús correcte de les instal·lacions, que estaran obertes a persones de totes les edats.

Elements d'exercici físic

Entre altres elements, l'Espai Lúdic i de Salut compta amb una escala de dits per millorar la mobilitat i estirar la columna, barres metàliques a mitja alçada per treballar la mobilitat articular del genoll i la cadera, una rampa per millorar la coordinació i la força muscular de les cames i un pont amb llistons per fomentar l'equilibri i la força de cames i braços.

El segon de Sant Boi

En el període 2009-2011, la Diputació de Barcelona té previst cedir als ajuntaments de la província 135 espais d'aquest tipus, amb una inversió global d'1,6 milions d'euros. A Sant Boi n'hi ha dos actualment: el que s'ha inaugurat avui al barri de Vinyets i Molí Vell i un altre al carrer de Frederic Mompou, a Ciutat Cooperativa i Molí Nou.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades