ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/26/2020 03:14:28 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Inauguració del primer "Punt Verd" de la ciutat
06/03/2010

Aquest dissabte 5 de juny, a les 11.30 hores, s'inaugura el Punt Verd La Muntanyeta. Aquest petit equipament, situat davant del mercat del mateix nom, permetrà dipositar diferents tipus de residus especials. L'acte d'inauguració forma part del programa d'activitats del Dia Mundial del Medi Ambient a Sant Boi.

Horaris

El Punt Verd La Muntanyeta és el primer "punt verd" que entra en funcionament a Sant Boi. És una caseta que estarà oberta els dijous i divendres (de 16 a 20 hores) i els dissabtes (de 10 a 14 hores).

Residus especials

S'hi recolliran residus especials, és a dir, residus que no poden dipositar-se en cap dels diferents contenidors de recollida selectiva que hi ha als carrers de la població: oli de cuina, piles, fluorescents, petits electrodomèstics, pintures, dissolvents aerosols, radiografies... D'aquesta manera, es podran reutilitzar, reciclar o llençar en les condicions més adients.

Dia del Medi Ambient

La inauguració d'aquest nou servei és la principal acció prevista per celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient a Sant Boi . Amb aquesta commemoració internacional, Nacions Unides promou l'atenció de la ciutadania i dels poders polítcs cap al respecte i la preservació del medi ambient.

Programa de celebracions

Altres activitats previstes a Sant Boi són la constitució de la xarxa local de la Xarxa d'Escoles per la Sostenibilitat de Catalunya, que aplegarà 16 centres educatius de la ciutat (divendres 4 de juny) i una caminada per l'entorn natural fins a la Roca Negra del Montbaig (diumenge 6 de juny).

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades