ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/26/2020 03:00:23 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Una comissió ciutadana debatrà el pla d'usos del nou Ateneu Santboià
La comissió es reuneix per primer cop aquest dilluns

06/07/2010

Aquest dilluns, dia 7 de juny, es constitueix la comissió ciutadana encarregada de debatre i consensuar els criteris per redactar el pla d'usos de l'Ateneu Santboià. A iniciativa de l'Ajuntament, la comissió comença la seva tasca només dues setmanes després que la finca de l'històric equipament passés a ser de propietat municipal gràcies a un acord històric .

La comissió tindrà 24 membres que constitueixen una representació àmplia i plural de les persones, entitats i institucions vinculades a la història de l'Ateneu Santboià i al moment actual de la cultura del municipi. També en formen part representants de l'Ajuntament, de la Diputació de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya.

Durant els mesos de juny i juliol, la comissió ciutadana celebrarà diverses reunions per reflexionar, debatre i fer propostes sobre els usos del nou Ateneu Santboià, sempre amb l'objectiu de recuperar-ne el paper històric com a element dinamitzador de la cultura local. El govern municipal té la intenció d'aprovar el pla d'usos amb el màxim consens.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades