ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/26/2020 02:34:48 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Aquest divendres obre l'Hospital General a Sant Boi
El trasllat es fa mantenint en tot moment una correcta atenció

06/11/2010

Aquest divendres, 11 de juny, el nou Hospital General de Sant Boi atén els primers pacients. Les antigues instal·lacions del carrer de Bonaventura Calopa han quedat tancades. El trasllat s'ha planificat per assegurar que en tot moment la població estigui assistida correctament.

Amb el canvi, l'hospital multiplica per sis la superfície, modernitza i amplia els serveis existents, a la vegada que n'incorpora de nous: atenció pediàtrica (incloses les urgències), cirurgia sense ingrés i diferents tipologies de diagnosi per la imatge. L'Hospital General continuarà prestant serveis quirúrgics (cirurgia general i vascular, ginecologia i obstretícia, otorinolaringologia, traumatologia, ortopèdia i urologia), atenció especialitzada (en cardiologia, dermatologia, sistema digestiu, endocrinologia, hematologia, medicina interna, neurologia, pneumologia i reumatologia) i suport assistencial (anestesiologia i reanimació, laboratori, anatomia patològica, farmàcia, rehabilitació i documentació clínica). A partir de 2011 també hi haurà servei d'oncologia, oftalmologia, hemodiàlisi i medicina intensiva.

Dóna cobertura per a totes les especialitats als habitants de Sant Boi, Santa Coloma de Cervelló, Sant Vicenç dels Horts i Torrelles de Llobregat i és referent en atenció maternoinfantil, urgències de psiquiatria i cirurgia també a Begues, Sant Climent, Viladecans, Gavà i Castelldefels. Per tant, cobreix una població de més de 300.000 persones. També atén les urgències de psiquiatria de Cornellà, Esplugues, el Prat i alguns barris de Barcelona, amb una zona d'influència que abasta 700.000 persones.

Més informació: www.pssjd.org . Telf: 93 661 52 08


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades