ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/25/2020 01:51:49 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'Hospital General obre sense incidències
Aquest dilluns, 14 de juny, comença l'atenció ambulatòria i quirúrgica

06/14/2010

L'11 de juny els pacients hospitalitzats a l'Hospital de Sant Boi, un total de 38, van ser traslladats a les noves instal·lacions de l' Hospital General . Els Serveis d'Urgències generals i pediàtriques eren operatius a partir de les 8 hores. Així mateix, les urgències de salut mental que fins ara s'atenien al Complex Assistencial Benito Menni i a l'edifici Sant Joan de Déu, també han començat la seva atenció al nou hospital.

Durant el transcurs del trasllat es va garantir, en tot moment, la cobertura assistencial urgent de totes les persones usuàries que precisaven d'aquest servei.

A l'Hospital General s'han habilitat 84 habitacions i 4 unitats d'hospitalització, distribuïdes en tres plantes amb una capacitat màxima de 292 llits. D'altra banda, l'obertura dels diferents àmbits d'atenció i serveis s'han realitzat de manera progressiva, durant tot el cap de setmana, amb la implicació i esforç de totes les persones que treballen en el centre. Aquest dilluns, 14 de juny, comença l'activitat assitencial de l'Àrea Ambulatòria i Quirúrgica, on s'han reforçat els punts d'informació.

D'aquesta manera es dóna per conclòs el trasllat dels serveis de l'Hospital de Sant Boi, que queda tancat, a l'Hospital General.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades