ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/25/2020 02:40:47 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Conveni per instal·lar oficines electròniques en dependències municipals
06/28/2010

L'Ajuntament i la Fundació Europea per a la Societat de la Informació han signat aquest dilluns, 28 de juny, un conveni de col·laboració. Aquest conveni permetrà que en els pròxims mesos s'instal·lin a Sant Boi cinc oficines electròniques per fer gestions administratives en línia.

L'alcalde, Jaume Bosch, i l'exministre i president de la delegació espanyola de la Fundació Europea per a la Societat de la Informació, Enrique Barón, han signat el conveni. Les institucions que encapçalen comparteixen l'objectiu de desenvolupar eines per promoure el coneixement de noves tecnologies d'accés a la Societat de la Informació i l'Administració Electrònica.

Oficines electròniques

Les oficines electròniques s'instal·laran a cinc edificis municipals. S'hi podrà realitzar qualsevol dels tràmits administratius disponibles a la pàgina web municipal, consultar l'actualitat de la ciutat i l'agenda d'activitats i accedir a les pàgines web d'altres administracions, entre altres serveis. Totes les consultes seran totalment gratuïtes.

Amb aquest conveni, l'Ajuntament de Sant Boi se suma al repte de la igualtat digital i podrà oferir pròximament al 100% de la ciutadania diferents serveis que actualment només estan a l'abast de les persones que disposen d'Internet.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades