ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/25/2020 02:06:17 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Cloenda de dues escoles taller
07/02/2010

Aquest dimarts, 29 de juny, va tenir lloc l'acte de cloenda de dues escoles taller a Sant Boi. 80 alumnes hi han participat al llarg dels darrers dos anys.

L'Escola taller Recinte Municipal Camps Blancs s'ha encarregat de millorar l'entorn del recinte municipal del barri de Camps Blancs mitjançant mòduls de: construcció, jardineria, fusteria, soldadura i lampisteria.

L'Escola taller Palau de Marianao ha restaurat les façanes exteriors del Palau de Marianao, n'ha impermeabilitzat les cobertes i ha adequat l'entorn de l'edifici i el parc amb mòduls de: construcció, pintura, jardineria, treball forestal i revestiments generals.

Aquestes escoles taller són les darreres que es duen a terme a la ciutat, ja que el Servei d'Ocupació de Catalunya ha apostat per altre tipus de programes per beneficiar més persones en aquesta situació de criisi econòmica.

22 anys d'escoles taller

Amb la finalització d'aquestes dos programes, es tanca un període de 22 anys de durada en que s'han desenvolupat dotze escoles taller al municipi. La seva tasca ha permès restaurar llocs tan emblemàtics com l'ermita de Sant Ramon, la masia Torre Figueres, el parc de la Torre del Sol o el Parc de Marianao, amb la participació de més de 1000 joves.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades