ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/26/2020 02:55:43 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


151 persones aturades comencen a treballar a l'Ajuntament
Gràcies als Plans Extraordinaris d'Ocupació de la Generalitat

07/06/2010

Aquesta setmana han començat a treballar, contractades per l'Ajuntament, 151 persones de Sant Boi que estaven a l'atur. Els Plans Extraordinaris d'Ocupació de la Generalitat de Catalunya financen aquests contractes mitjançant una subvenció d'1,1 milions d'euros que pretèn constituir una ajuda per als col·lectius més vulnerables a la crisi econòmica.

Els treballadors i treballadores faran tasques d'interès general relacionades amb el manteniment de la ciutat, la sostenibilitat energètica i les noves tecnologies. Els contractes són a temps parcial (del 70% de la jornada), per un període de sis mesos, inclouen 100 hores de formació obligatòria i s'adrecen a persones de diferents edats que estaven sense prestació d'atur o a punt de perdre-la.

Contractes del pla E

Durant els mesos de juny i juliol també van començar a treballar a la ciutat les 68 persones (la gran majoria, de Sant Boi) contractades per dur a terme les obres del Pla E 2010, iniciativa del Govern estatal per estimular l'economia i l'ocupació als municipis.

Col·laboració entre administracions

En l'actual context de crisi econòmica, les administracions local, autonòmica i estatal col·laboren per impulsar polítiques actives d'ocupació que puguin contribuir a neutralitzar l'increment de les xifres d'atur registrades en els darrers tres anys.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades