ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/25/2020 02:44:11 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Mar Serna parla avui a Sant Boi sobre el mercat de treball
En una trobada conjunta dels fórums empresarial i del comerç

07/08/2010

Avui dijous, dia 8 de juliol, se celebra a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer una sessió conjunta del Fòrum empresarial i el Fòrum del comerç. Aquesta trobada extraordinària, denominada Fòrum Empresa-Comerç, comptarà amb la presència de la consellera de Treball de la Generalitat de Catalunya, Mar Serna, que farà una ponència sobre el tema "Productivitat, competitivitat i mercat de treball".

Els fòrums empresarial i de comerç són iniciatives del govern municipal impulsades per oferir als sectors empresarial i comercial de Sant Boi marcs estables d'interrelació i diáleg.

En anteriors sessions hi ha han participat com a ponents personalitats del món de l'economia comel president de SEAT, James Muir; el conseller d'Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya, Antoni Castells, i l'exministre, enginyer industrial i empresari Joan Majó.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades