ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/26/2020 02:43:06 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Curs universitari d'estiu sobre el cost de la salut
Els Juliols 2010 de la Universitat de Barcelona, a Sant Boi

07/12/2010

Aquesta setmana té lloc a Sant Boi el curs "El cost de la salut". Aquesta activitat formativa s'inscriu en els cursos d'estiu Els Juliols , de la Universitat de Barcelona. Una vintena d'alumnes fan classes a l'auditori de l'Escola Municipal de Música Blai Net.

El curs pretén explicar l'impacte que tenen les malalties en la societat occidental, tant des del punt de vista econòmic com pel que fa a les conseqüències individuals i socials (augment del grau de dependència, disminució de la qualitat i l'esperança de vida...).

La coordinació de l'activitat és a càrrec del psiquiatra Antoni Serrano Blanco, coordinador de la Unitat d'Aguts, Urgències i Hospitalització Parcial del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

Ciutat de la salut mental

L'organització del curs compta amb el suport de l'Ajuntament, que treballa per fer de la ciutat una referència en l'àmbit de la salut mental, tant en la vessant assistencial com en docència i investigació. També hi col·laboren les empreses Eurogine, Synthon i Ordesa, amb seu a la localitat.

Els Juliols

La Universitat de Barcelona organitza des de fa més d'una dècada cursos d'estiu de gran rigor acadèmic i elevat valor científic. Des de l'any passat es donen a conèixer amb el nom d'Els Juliols. La universitat per a tothom. L'oferta de 2010 inclou 57 cursos de múltiples disciplines, reconeguts com a crèdits de lliure elecció.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades