ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/26/2020 03:10:41 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Mar Serna parla a Sant Boi sobre la competivitat de l'economia
La consellera de Treball defensa la necessitat d'incentivar l'esperit emprenedor i el valor de l'esforç

07/08/2010

Un centenar de persones han assistir aquest dijous, 8 de juliol, a una trobada conjunta del Fòrum empresarial i el Fòrum del comerç de Sant Boi celebrada a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer. La consellera de Treball de la Generalitat de Catalunya, Mar Serna, hi ha parlat sobre "Productivitat, competitivitat i mercat de treball".

La consellera ha defensat la necessitat d'aprofitar la crisi econòmica per treballar per un nou model de creixement econòmic a Catalunya,. fonamentat en un imprescindible augment de la productivitat. En la seva opinió aquest increment obliga a esforços en diferents àmbits, com ara les infraestructures, l'educació, la innovació i la recerca, la internacionalització de les empreses, la igualtat, la conciliació i la formació.

La consellera ha indicat que per sortir de la crisi cal treballar sobre la base de dues idees que guien la tasca del seu departament: donar suport a l'emprendedoria com a valor social (amb la seva aportació d'esforç, risc, treball en equip, flexibilitat...) i invertir en la formació de la població jove.

Plans extraordinaris d'ocupació a Sant Boi

Mar Serna ha recordat que aquesta mateixa setmana han començat a treballar a Sant Boi més de 150 persones contractades per l'Ajuntament amb una subvenció de la Generalitat que els permetrà dur a terme tasques en sectors econòmics de futur (noves tecnologies, eficiència i estalvi energètic i rehabilitació) i, alhora, formar-se.

L'alcalde, Jaume Bosch, ha afirmat que les polítiques actives d'ocupació que desenvolupa la Generalitat en col·laboració amb els ajuntaments ajuden a generar noves oportunitats i ha opinat que per sortir de la crisi econòmica actual "caldrà la col·laboració entre els sectors públic i privat".

Espais de diàleg amb l'empresariat i el sector comercial

Els fòrums empresarial i de comerç són iniciatives del govern municipal de Sant Boi impulsades per oferir als sectors empresarial i comercial marcs estables d'interrelació i diáleg. Mar Serna ha estat la segona integrant del Govern de la Generalitat que pren part en aquestes trobades, després de la presència del conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells, en el Fòrum empresarial del mes de març de 2009.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades