ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/26/2020 02:32:16 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Els clubs de Sant Boi es comprometen per un futbol més net, educatiu i integrador
Signen un document conjunt i creen una comissió tècnica per consensuar accions

07/20/2010

Els clubs de futbol de Sant Boi, l'Ajuntament i la Federació Catalana de Futbol han signat aquest dilluns, 19 de juliol, un document d'acords i compromisos perquè la pràctica de l'esport rei a la ciutat constitueixi una eina educativa i afavoridora de la integració i la cohesió social. L'Ajuntament ha promogut la signatura d'aquest document i la creació d'una comissió tècnica, amb representants de tots els clubs, que en desenvoluparà els continguts.

Els clubs de futbol signants són els sis que hi ha a la ciutat actualment: Club Deportivo Marianao-Poblet, Club Futbol Casablanca, Club Futbol Ciutat Cooperativa, Club de Futbol Vinyets-Molí Vell, Futbol Club Santobià i Penya Barcelonista Cinco Rosas.

Entre els compromisos adoptats hi ha l'elaboració d'un codi de bones pràctiques basat en el joc net i adreçat a pares, jugadors, directius i tècnics; la creació d'un protocol de mesures per erradicar les actituds violentes al terreny de joc i a les grades; la implantació d'un pla de formació adreçat a tots els estaments del futbol local, amb especial incidència en els valors educatius d'aquest esport; i la voluntat de consensuar una normativa compartida per tots els clubs per regular els proocessos de fitxatges i incorporacions de jugadors d'altres equips.

Cada club nomenarà un coordinador tècnic per formar part de la comissió que concretarà les mesures necessàries per complir amb aquests compromisos.

L'objectiu últim d'aquest gran acord del futbol local és racionalitzar i vertebrar la pràctica del futbol a Sant Boi i consensuar accions per oferir serveis futbolístics de qualitat.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades