ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/25/2020 02:09:42 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Curs universitari d'estiu sobre salut
Dins la programació Els Juliols de la Universitat de Barcelona

08/06/2010

La Universitat de Barcelona va triar Sant Boi com a seu del curs "El cost de la salut" dins la programació Els Juliols de 2010. Una vintena d'alumnes van assistir a les classes que van tenir lloc del 12 al 16 de juliol a l'auditori de l'Escola municipal de Música Blai Net.

S'hi va explicar l'impacte de les malalties en la societat actual, tant des del punt de vista econòmic com pel que fa a les conseqüències individuals i socials (augment del grau de dependència, disminució de la qualitat i l'esperança de vida...). La coordinació va ser a càrrec del psiquiatra de la Unitat d'Aguts, Urgències i Hospitalització Parcial del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, Antoni Serrano Blanco. La formació d'estiu que organitza la Universitat de Barcelona són de gran rigor acadèmic i elevat valor científic. L'oferta de 2010 ha inclòs 57 cursos de múltiples disciplines, reconeguts com a crèdits de lliure elecció.

Sant Boi, ciutat de la salut mental

El curs "El cost de la salut" va comptar amb el suport de l'Ajuntament, que treballa per fer de la ciutat un referent en salut mental. Hi van col·laborar les empreses Eurogine, Synthon i Ordesa.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades